WC-Stick

SmartClean_WC-Stick_1pcs_Web

 
Fjern let fastgroet kalk uden brug af kemikalier!

Nogen gange er almindelig rengøring af toilet kummen bare ikke nok. De fastgroede kalkaflejringer vil ikke forsvinde. SmartClean WC-stick fjerner de genstridige kalkaflejringer, sorte rande og rust i wc kummen både over og under vandspejlet – helt uden brug af kemikalier. Gør sticken våd og slib forsigtigt på kalkaflejringerne. Er kun beregnet til periodisk brug og ikke den daglige rengøring. For optimalt og langtidsvirkende resultat brug efterfølgende et kalkhæmmende product i wc kummen.

Sticken er også velegnet til fjernelse af andre typer genstridigt og fastgroet skidt. Så som fastbrændt mad og fedt af jernristen på grillen, rust på de forskellige haveredskaber og værktøj, malerpletter på murværk, beton  og fliser, alger i svømme bassinet.

Wc sticken er lavet i 100% glas. Glasset specielle lukkede struktur hindre bakteriedannelse i sticken.

Glas strukturen vil smuldre i forbindelse med brug, men den kan bruges mange gange inden den er slidt op.

Anbefaling! Hvis sticken bruges til andet end toilet kummen, anbefaler vi først at prøve den af et ubemærket sted. Sticken virker ved micro slibning, og sliber yderst skånsomt, men små mikroskopiske ridser vil forekomme,

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X