Vi gør det nemt at vælge SMART

C.C.Hansen tilbyder 6 produktserier i vores eget Smart-brand. Målsætningen med Smart-serierne er at tilbyde gode hverdag produkter til en stærk pris. Gennem vores egen controller i Kina og Tyrkiet kan vi skaffe de fleste produkter til attraktive priser. Det er vigtig for os at produkterne lever op til den standard vi forventer i Danmark og  at de produceres under ansvarlige forhold. Vi har egen In house grafisk afdeling her i Danmark, der står for at skabe emballagerdesign målrettet det danske marked.

Med vores fokus på ansvarlighed er det vigtigt for os at udbrede denne til resten af samfundet – ikke bare gennem salg af vores produkter i dagligvarekæderne – men også gennem sponsorering til tro­værdige organisationer. Derfor har vi samarbejdet med bl.a. Astma-Allergi Forbundet. Derudover vælger vi altid at få Svanemærket på de produkter, der til­hører produktkategorier som Svanemærket har standarder inden for. Svanemærket sikrer, at det mærkede produkt er blandt de mest miljø­venlige produkter i sin kategori, at der er taget hensyn til brugerens sundhed og at produktet er af god kvalitet.

Vi ønsker at påvirke forbrugerens bevidsthed og dermed forbrugerens handlevaner. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at rådgive kunden om vores produkter, så de ved, hvad de køber ind til deres kæder og deres forbrugere. For det kan betale sig!

Vores Smart-serier består af SmartHome, SmartKids, SmartClean, SmartPet, SmartZip og  SmartCare.

smartkids_blue

SmartKids er uundværlige baby produkter med de rigtige deklarationer.  Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige engangs-baby produkter, der er praktiske at have ved hånden i en travl hverdag. Vores SmartKids vådservietter er skånsom og hudvenlig babypleje, der er 100% fri for parfume, farvestoffer og parabener.

Se produkterne her

SmartPet er serien af miljøvenlige poser til fjernelse af din hunds efterladenskaber. Prøv bl.a. vores smarte hundeposer med håndtag, hvilket gør det nemt og praktisk at lukke posen tæt.

Se produkterne her

SmartCare er en serie til personlig pleje med fokus på sundhed og velvære. Vores SmartCare vådservietter er en lækker serie af forskellige renseservietter, der gør den personlige pleje let og praktisk.

Se produkterne her

SmartHome er serien af spændende og praktiske produkter til dit hjem. Se bland andet vores smarte Flexi Peg klemmer, som både kan hænges på en knag eller sættes fast på din tørresnor.

Se produkterne her

SmartZip er serien af miljøvenlige poser til mad og opbevaring. Poserne har lette lukkefunktioner og kan bruges flere gange. Poserne gør det nemt at opbevarer madvarer og gemme madrester, derved er det lettere at undgå madspild.

Se produkterne her

SmartClean er en serie af rengøringsprodukter, der gør det nemt at gøre grundig rent på den miljøvenlige måde.

Se produkterne her

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X