Den blå krans

Det er vigtig for os at man kan føle sig tryg når man bruger vores produkter. Derfor sammenarbejder vi omkring flere af vores produkter med Astma-Allergi Danmarks deklarationsordning.

Den  Blå Krans på produkterne er din tryghed for, at indholdet er nøje vurderet af en erfaren Toksikolog. Toksikologen foretager en risikovurdering af de enkelte stoffer ift. risikoen for at få allergi.

For at et produkt kan få den blå krans, skal det opfylde strenge krav.

Astma og allergi tillader ikke:

•    Parfume – både naturlige og syntetiske
•    Tilsætning af formaldehyd og formaldehydfrigører
•    Kathon, MI og MCI
•    Kolofonium

Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden

Læs mere her

Nem rengøring med god samvittighed!

Man forbinder tit effektiv og nem rengøring med giftige  kemikalier. Sådan behøver det slet ikke at være. Vores SmartHome rengørings wipes  er en serie af effektive vådservietter til den daglige rengøring. Når man bruger vådservietter vasker man som udgangspunkt ikke overflader af i vand bagefter. Derfor er det vigtig at man kan føle sig tryg i forhold til hvilke stoffer de efterlader på fladerne. Vores vådservietter er alle deklareret i sammenarbejde med Astma & Allergi. Fordi man ikke behøver at gå på kompromis med sin sundhed for at få et rent hjem.

Tryg start på livet!

For os er det altafgørende at man kan føle sig 100% tryg ved at bruge vores børne og baby produkter. Når man f.eks. bruger  vådservietter til sin baby vil produktet  blive på huden. Når man vælger  Smartkids babyvådservietter kan man  føle sig tryg ved indholdet. Smartkids babyvådservietter bærer både Astma-Allergi Danmarks Blå Krans og miljømærket Svanen.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X