En snart genvej i hverdagen

En SMART genvej i hverdagen

I 2007 blev SmartZip introduceret til det danske marked. Siden er serien vokset med SmartKids, SmartPet, SmartCare, SmartHome, SmartClean og det sidste nye skud på stammen SmartGreen.  Målsætningen med Smartserierne er at gøre det nemt for forbrugerne at handle. Det betyder at man som forbruger, når man vælger et Smart- produkt ved, at man får et produkt i en høj kvalitet, med de rigtige godkendelser til konkurrencedygtige priser. Desuden bliver alle produkter produceres under ordentlige sociale forhold og med hensyntagen til miljøet og lokalsamfundene. Man behøver ikke lave sig en masse bekymringer, når man forhandler eller køber et Smart produkt, for det har vi gjort for dig!

Smart-serierne bliver forhandlet i de fleste dagligvarekæder i Danmark og resten af Skandina­vien. I begyndelsen blev varerne produceret i Østen, men nu bliver flere og flere varer også produceret i Europa. Gældende for alle produkter er, at de bliver produceres under ordentlige sociale forhold og med hensyntagen til miljøet og lokalsamfundene. I 2017 blev Smart-serierne opkøbt af C.C. Hansen A/S. C.C. Hansen A/S er en hæderkronet gammel familievirksomhed beliggende i Roskilde. Kendt for deres høje kvalitet i mere end 100 år. Læs mere om C.C. Hansen HER

SMART-serien er :

  • de rigtige varer
  • de rigtige kvaliteter, med de rigtige godkendelser
  • et flot design / private label
  • de rigtige priser

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X